Jong Molenlanden

Het jongerenwerk van Jong Molenlanden houdt zich op preventief vlak bezig met signaleren, motiveren en activeren van jongeren. Dat doen we onder andere door middel van 1 op 1 coaching bij laagdrempelige hulpvragen, gastlessen, ambulant werk (letterlijk de straat op en in gesprek gaan met jongeren), meedenken met de gemeente over jongeren en het opzetten van groepen.

Het groepswerk is gericht op het ontmoeten van (nieuwe) vrienden, het bevorderen van interacties van zowel groepen als individuen en biedt een laagdrempelig aanspreekpunt met de jongerenwerker.

Vanaf 7 februari start in Groot-Ammers een nieuwe groep. Jongeren uit Groot-Ammers en omgeving, van 10 t/m 14 jaar kunnen aansluiten in het clubgebouw van Motorclub Vogelvrij voor gezellige activiteiten. Het clubgebouw bevind zich op de Sportlaan 1 in Groot-Ammers (naast de tennisvereniging en het zwembad).

Er liggen gezelschapspellen klaar, er kan gegamed worden en gaan we creatief met elkaar aan de slag. Deze groep wordt 1 keer in de 2 weken georganiseerd van 15:00 tot 17:00 uur. Samen met de jongeren willen we dan ook een naam voor deze groep gaan bedenken!

Wij kijken er naar uit om een succesvolle groep op te zetten met veel gezellige bijeenkomsten! Aanmelden is niet nodig, maar wel praktisch zodat we weten hoeveel jongeren we kunnen verwachtten en deelname is gratis.

Als je meer wilt weten over wat deze groep inhoud kun je contact opnemen met Jetze (06-28508180). Mailen kan naar info@jongmolenlanden.nl of jetzehoogendoorn@jongmolenlanden.nl