Historische rondleiding Nieuwpoort 18 mei

LAATSTE MOGELIJKHEID OM U OP TE GEVEN VOOR DEZE GRATIS HISTORISCHE RONDLEIDING IN NIEUWPOORT AANSTAANDE ZATERDAG 18 MEI!Beste dorpsbewoners,


Altijd al een (gratis) historische rondleiding willen krijgen in Nieuwpoort? Binnenkort wordt dit voor u georganiseerd. Voor de inwoners van Groot-Ammers is er een gratis rondleiding op 18 mei om 14.00 uur.
Het programma ziet er als volgt uit: Allereerst ontvangst met koffie en wat lekkers bij de stadsboerderij VredeBest (Binnenhaven 24). Daarna zal er een bezoek gebracht worden aan het museum Stadhuis Nieuwpoort. Aansluitend neemt de gids u mee naar de Hervormde Kerk en krijgt u van alles te horen over de kerk, het orgel en de historie. Afsluitend neemt het Gidsengilde u mee voor een stadsrondwandeling door Nieuwpoort.


Voor deze rondleiding kunt u uzelf opgeven door een mailtje te sturen naar info@onsammers.nl Graag aangeven met hoeveel deelnemers u verwacht te komen. Verdere informatie zal u dan via mail worden verstrekt.


Dit prachtige initiatief wordt u aangeboden door:
Stichting Vestingstad Nieuwpoort
Stichting Stadsboerderij Vredebest
Stichting Stadhuis Nieuwpoort
Historische Kring Nieuwpoort
Gidsengilde Corvus