Ook bloembakken in uw straat? Vrijwilligers gezocht!

Deze zomer heeft u ongetwijfeld bij de toegangswegen van ons dorp bloembakken aan de lantaarnpalen zien hangen. Een initiatief van de Klankbordgroep in samenwerking met de (afdeling Openbare ruimte/Groenvoorziening van de) gemeente Molenwaard. Het water geven van deze 16 bloembakken gebeurde tot nu toe door enkele leden van de Klankbordgroep.

Omdat iedereen zo enthousiast gereageerd heeft op dit initiatief, wil de KBG graag doorgaan met dit initiatief, waar mogelijk zelfs uitbreiden. In de overtuiging dat er mensen zijn die bereid zijn om enkele van deze bloembakken te verzorgen/water te geven. Of dit nu de bestaande bakken zijn of een tweetal nieuwe bakken in hun eigen straat.

De KBG gaat de stratencomités in Groot-Ammers benaderen of er straten zijn die graag bloembakken zou willen hebben. En of er mensen zijn die bereid zijn deze bakken te verzorgen(water te geven) Per straat komt de Klankbordgroep Ons Ammers financieel tegemoet in de aanschaf van maximaal twee bakken. Ook is zij bereid de opgedane kennis over de meest handige manier van water geven te delen. 

Is er geen actief straatcomité in uw straat, aarzel dan niet om u aan te melden via deze website. Help ons om ons dorp nog vrolijker, mooier en kleurrijker te maken. U heeft zelf gezien hoe leuk dit eruit kan zien. 

Geef u op!